Når du skal realisere dine byggeplaner

Sentrum Bygg AS er et lite, men fremadstormende firma. Med over 55 års kompetanse innen bygge bransjen.
Vi ønsker å være en fleksibel og pålitelige samarbeidspartner for alle som trenger en erfaren byggmester til å realisere sine byggeplaner. Derfor tar vi på oss alle typer jobber- fra enkle oppdrag til større totalentrepriser.

Vår virksomhet dekker de fleste områder innen tømring knyttet til nybygg, tilbygg og rehabilitering av hus. I tillegg satser vi sterkt på tomteutvikling, der vi tar ansvar for alt fra regulering og prosjektering til oppføring av boligene.

I Sentrum Bygg AS er vi stolte av å være lokal forhandler av HIBA HUS. Som har rendyrket et boligkonsept forankret i tradisjon og kvalitet, levert av din lokale byggmester.

Dette sikrer en utførelse preget av bred fagkunnskap og solid håndverk. I tillegg gir vi deg en ekstra trygghet fordi vi holder til i ditt nærmiljø- ikke bare før og under byggeprosessen, men også etter at huset er ferdig
 

Vi er også godkjent av mattilsynet for merking av treembalasje ved eksport av alle typer varer.

Vi er stolte medlemmer av HIBA HUS

Gjennom 50 år har HIBA HUS bygget boliger, hytter, og garasjer for flere generasjoner. Lang erfaring og krevende klima har gjort oss flinke til å lage gode og funksjonelle løsninger slik at du som skal bygge arkitekttegnet hus, ferdighus, hytte eller garasje får akkurat det bygget du ønsker deg.

Vår grunntanke er å levere hus av ypperste kvalitet bygget av din lokale byggmester, forankret i håndverkstradisjon og fagkunnskap. Når du velger HIBA HUS kan du være trygg på at du får god oppfølging, seriøsitet og solid håndverk gjennom hele byggeprosessen.

Ta kontakt for en hyggelig boligprat!

Egne boligprosjekter

Tomteutvikling er et stadig viktigere satsningsområde for Sentrum Bygg AS. I nært samarbeid med vårt eget eiendomsselskap, utfører vi alt fra regulering av tomter til oppføring av boligene.

Sentrum Bygg AS r som mål å befestet sin posisjon som en betydelig aktør i det lokale boligmarkedet. Dette er ikke bare på grunn av vår erfaring som boligbygger for privatpersoner, men også en følge av vår kapasitet til å utvikle prosjekter i egen regi.

Sentrum Bygg AS har solid kompetanse innen tomteutvikling. I samarbeid med lokale konsulenter, kjøper vi attraktive boligtomter som vi utvikler, bygger ut og selger på det åpne eiendomsmarkedet.

Vi utvikler og bygger ut alt fra mindre tomter med eneboliger til større boligfelt med flere enheter. Foruten utbyggingen av nye områder, kjøper vi også opp eksisterende tomter der vi enten rehabilitere og oppgradere boligen eller river og bygger nytt.
Sentrum Bolig AS er alltid på utkikk etter nye tomtefelt for utvikling og utbygging.